Ons verhaal

Onze Visie

Na een vakantie op Jan Thiel is deze website ontstaan. Er bestond toentertijd nog weinig informatie over Jan thiel en het gebied was nog vollop in ontwikkeling. De domeinnaam werd geregistreerd en de eerste pagina’s werden het geschreven. Het doel was een compleet aanbod tonen van de hotels en bezienswaardigheden bij het Jan Thiel gebied op Curacao.

Bij JanThiel.nl streven we ernaar de meest betrouwbare en uitgebreide online bron te zijn voor iedereen die het prachtige gebied van Jan Thiel wil verkennen. Wij geloven dat Jan Thiel niet alleen een bestemming is, maar een ervaring vol wonderen, van adembenemende stranden tot de rijke lokale cultuur.

Betrouwbaarheid: Wij zetten ons in voor accurate en up-to-date informatie.
Passie voor Jan Thiel: Ons team deelt een diepe liefde en kennis van Jan Thiel, wat weerspiegeld wordt in onze inhoud.
Diversiteit en Inclusie: Wij omarmen en promoten de diverse cultuur van Jan Thiel en zorgen ervoor dat onze informatie toegankelijk is voor een breed publiek.
Klantgerichtheid: Wij luisteren naar feedback van onze gebruikers om onze diensten voortdurend te verbeteren.

Onze Missie

Missie: Onze missie is tweeledig:

Informatie Verschaffen: Wij bieden actuele en gedetailleerde informatie over Jan Thiel, inclusief de diverse attracties, activiteiten, lokale evenementen en unieke aspecten van de cultuur en natuur in de regio. Onze inhoud is gericht op het helpen van bezoekers om hun reis effectief te plannen en het meeste uit hun verblijf te halen.

Hotelgids: We erkennen het belang van comfortabel en passend verblijf tijdens uw reis. Daarom presenteren we een zorgvuldig geselecteerde lijst van hotels en verblijfsopties in Jan Thiel. Deze lijst is inclusief gedetailleerde beschrijvingen, beoordelingen en directe contactmogelijkheden voor boekingen. We streven ernaar een breed scala aan opties te bieden, van luxe resorts tot gezellige, budgetvriendelijke accommodaties.

Toewijding: JanThiel.nl is toegewijd aan het ondersteunen van duurzaam toerisme en werkt samen met lokale bedrijven en gemeenschappen om zowel bezoekers als de bewoners van Jan Thiel te bevoordelen.

Uw Avontuur Begint Hier: Of u nu een rustige strandvakantie, een romantisch uitje, een avontuurlijke reis, of een culturele ervaring zoekt, JanThiel.nl is uw eerste stap naar een onvergetelijke reis.

Het Jan Thiel gebied ligt op slechts 20 minuten rijden van Willemstad, de bruisende hoofdstad van Curaçao. De bereikbaarheid per auto of taxi maakt het een perfecte uitvalsbasis om de pracht van dit eiland te verkennen.

Jan Thiel offers a range of restaurants

Jan Thiel offers a range of restaurants where you can enjoy local and international dishes.Taste seafood on the beach, enjoy tropical cocktails and experience the unique flavors of Curaçao.

In the evening, Jan Thiel comes alive with a vibrant nightlife. Bars, clubs and restaurants offer live music and a lively atmosphere to while away the evenings.

The Jan Thiel area on Curaçao promises a holiday full of sun, sea and adventure. Whether you relax on the beach, dive into the underwater world, experience the local culture or enjoy luxury in a resort, you will find everything here. Pack your bags and be enchanted by this beautiful piece of paradise!